Introductie -2-
Motto
Hoe?
Onderwerpen
Methodes -2-
Monks
Zoeken -2-
Papier
Cursus
Expert
Gebruik! -2-
Scripts
Meeste
Vraag -2-   -3-
Doel -2-
Converteer
Programmeren
Lingu´stiek -2-
TIMTOWTDI
Trots

Introducties
Boeken
Kenniscentra
Documentatie
Code
Bronnen
Organisaties
Organisaties
YAPC Yet Another Perl Conference ("Nˇg Een Perl-Conferentie") Symposia over Perl, georganiseerd door de gebruikers zelf, onder de vlag van YAS (Yet Another Society, "Nˇg Een Organisatie"). De websites van diverse YAPC-conferenties zijn op zich vaak zeer bruikbaar, zoals presentaties en toespraken van de YAPC::Europe::2001 (deze werd in Amsterdam georganiseerd).

YAS Yet Another Society YAS is een non-profit organisatie voor de bevordering van de samenwerking op het gebied van computer- en informatiseringswetenschappen. Vooral interessant vanwege de nieuwsberichten (voornamelijk evenementen, zoals conferenties en seminars) en verwijzingen naar interessante websites.

TPF The Perl Foundation De stichting die zich wijdt aan de promotie van Perl, door het aanmoedigen en in gang zetten van discussie, samenwerking, ontwerp en ontwikkeling. TPF co÷rdineert the samenwerking van vele Perl-gebruikersgroepen, die allemaal op vrijwilligerswerk draaien, omdat de leden van die groepen het leuk vinden, inclusief de YAPC conferenties. TPF heeft het copyright op Perl 6 en Parrot. TPF is onderdeel van YAS. Vooral interessant vanwege de nieuwsberichten en verwijzingen naar interessante websites.


www.wendy.org/dpw5/

Stuur een bericht
Send a message

Copyright © 2003-2005 Wendy G.A. van Dijk