WENDY G.A. VAN DIJK

Homepage
Mijn leven
Curriculum Vitae
Dijkmat BV
Politiek
Mijn hoofd
Lekker eten
Wat ik zelf leuk vind
GOBEP
Enkele links
Einde COO

Ik schrijf sinds 1974. Ik schrijf artikelen, opiniestukken, gewone verhalen (romans), science fiction, fantasy en af en toe wat absurde poŽzie. Ik schrijf graag over politiek, religie en geloof, filosofie, wetenschappelijke ontwikkelingen, geschiedenis en maatschappelijke ontwikkelingen.

In een zeer depressieve bui heb ik in 1994 alle verhalen die ik geschreven heb weggegooid. Mijn vriendin, Liz Mattijsen, heeft ze nog geprobeerd te redden, maar ik had het in de gaten en na een stevige ruzie zijn ze alsnog verloren gegaan door mijn eigen handen. Ik vervloek de dag nog steeds dat ik al dat werk, honderden pagina's, weggegooid heb.

Sinds 2000 ben ik bezig alles uit mijn herinnering opnieuw te schrijven, maar veel van wat ik tussen 1974 en 1994 geschreven heb, is voorgoed weg. Inmiddels heb ik alweer vele honderden pagina's tekst geschreven, bijna 350 op dit moment. Daarvan zijn er 170 pagina's met SF-verhalen, 45 pagina's over politiek en 65 over (on-)geloof en filosofie.

Bij elkaar zijn het meer dan 100 verhalen en artikelen. Enkele verhalen zijn bijna klaar, de meesten zijn niet verder dan een samenvatting van het idee of plot en de eerste uitwerking van de verhaallijn, hoofdstukindeling, opzet van het betoog, introductie van karakters, opsomming van argumenten en feiten. Ik heb het gevoel dat na een maand stevig doorwerken mijn eerste boek af kan zijn. Voorlopig doe ik het kalm aan.

Copyright © 1996 - 2010 Wendy G.A. van Dijk
Graag opmerkingen en suggesties. Als u fouten vindt, hoor ik die ook graag.
Stuur een bericht naar: Wendy G.A. van Dijk